Roland BT-12 printer za tekstil

Roland je lansirao novi printer za direktnu štampu na tekstilu. Kompaktan, pouzdan i jednostavan za upotrebu, VERSA STUDIO BT-12 omogućava direktnu štampu na majice, sportsku odeću, torbe i druge proizvode za samo par minuta, u par jednostavnih koraka.

Roland BT12 je na akciji do isteka zaliha.


Cena

281.784,00 515.424,00 RSD

Direktna štampa na tekstilu.

Štampajte direktno na pamučne majice, sportsku odeću, torbe i druge proizvode za par minuta iz komfora vašeg radnog stola uz pomoć VersaSTUDIO BT-12 DTG štampača. Pristupačni DTG štampač vam omogućava da odmah uplovite u profitabilni svet personalizacije odeće, koristeći uređaj vrlo jednostavan za upotrebu, kao kancelarijski štampač koji daje fantastične rezultate.
Izgradite kvalitetan posao i personalizaciju na zahtev za svega nekoliko minuta.
Rezolucija do 1200 dpi x 1200 dpi vam omogućava da kreirate kvalitet i impresivne proizvode.
Majice – štampajte logotipe u punom koloru, umetničke radove i poruke na 50 do 100% pamučne majice, za deset minuta, sa vašeg radnog stola.
Odeća za bebe – štampajte personalizovane dizajne i poruke na odeći za bebe kako biste napravili izuzetno poželjne dečije proizvode.
Svetla odeća – dodajte svoj dizajn liniji sivih, žutih, krem, pink i drugih svetlih odevnih predmeta.Promotivni proizvodi – Pružite promotivne proizvode i personalizovane poklone poput torbi.
Sportska odeća – printajte na polo majicama, dečijim duksericama itd. pravite namenske proizvode za pojedinačne klijente, događaje i sajmove.
Oprema za ljubimce – Personalizujte opremu za ljubimce poput prsluka, kaputa i ostalih profitabilnih dodataka za kućne ljubimce.
Dekoracija – Predajte se svojoj kreativnosti postavljanjem vaših slika i dizajna na zidne dekoracije od tkanine, jastuke itd.
Personalizovani pokloni – Dodajte monograme, poruke, umetnosti i dizajn peškirima, maramicama, keceljama itd. kako biste dobili tražene proizvode sa ličnim pečatom.
U samo 3 koraka možete imati potpuno gotov personalizovani proizvod u rukama.
1. Korak
Pripremite ili dizajnirajte vaš digitalni fajl na vašem računaru uz pomoć jednostavnog softvera.
2. Korak
Postavite vaš odevni predmet u kasetu, ubacite u BT-12 printer i štampajte vaš digitalni fajl sa vašeg računara.
3. Korak
Ubacite kasetu u finišer da se boja osuši.

*Poštarina je besplatna