Roland BT-12 printer za tekstil

Roland je lansirao novi printer za direktnu štampu na tekstilu. Kompaktan, pouzdan i jednostavan za upotrebu, VERSA STUDIO BT-12 omogućava direktnu štampu na majice, sportsku odeću, torbe i druge proizvode za samo par minuta, u par jednostavnih koraka.Pogodan za štampu na svetloj odeći.

Roland BT12 je na akciji do isteka zaliha.


Cena

281.784,00 515.424,00 RSD

Direktna štampa na tekstilu.

Štampajte direktno na pamučne majice, sportsku odeću, torbe i druge proizvode za par minuta iz komfora vašeg radnog stola uz pomoć VersaSTUDIO BT-12 DTG štampača. Pristupačni DTG štampač vam omogućava da odmah uplovite u profitabilni svet personalizacije odeće, koristeći uređaj vrlo jednostavan za upotrebu, kao kancelarijski štampač koji daje fantastične rezultate.
Izgradite kvalitetan posao i personalizaciju na zahtev za svega nekoliko minuta.
Rezolucija do 1200 dpi x 1200 dpi vam omogućava da kreirate kvalitet i impresivne proizvode.
Majice – štampajte logotipe u punom koloru, umetničke radove i poruke na 50 do 100% pamučne majice, za deset minuta, sa vašeg radnog stola.
Odeća za bebe – štampajte personalizovane dizajne i poruke na odeći za bebe kako biste napravili izuzetno poželjne dečije proizvode.
Svetla odeća – dodajte svoj dizajn liniji sivih, žutih, krem, pink i drugih svetlih odevnih predmeta.Promotivni proizvodi – Pružite promotivne proizvode i personalizovane poklone poput torbi.
Sportska odeća – printajte na polo majicama, dečijim duksericama itd. pravite namenske proizvode za pojedinačne klijente, događaje i sajmove.
Oprema za ljubimce – Personalizujte opremu za ljubimce poput prsluka, kaputa i ostalih profitabilnih dodataka za kućne ljubimce.
Dekoracija – Predajte se svojoj kreativnosti postavljanjem vaših slika i dizajna na zidne dekoracije od tkanine, jastuke itd.
Personalizovani pokloni – Dodajte monograme, poruke, umetnosti i dizajn peškirima, maramicama, keceljama itd. kako biste dobili tražene proizvode sa ličnim pečatom.
U samo 3 koraka možete imati potpuno gotov personalizovani proizvod u rukama.
1. Korak
Pripremite ili dizajnirajte vaš digitalni fajl na vašem računaru uz pomoć jednostavnog softvera.
2. Korak
Postavite vaš odevni predmet u kasetu, ubacite u BT-12 printer i štampajte vaš digitalni fajl sa vašeg računara.
3. Korak
Ubacite kasetu u finišer da se boja osuši.

Boja nije u ceni.

*Poštarina je besplatna