Zemlja Hobija

Blog

Da li šaljete božićne čestitke?Ovde se čini da postoji puno mogućnosti da napišete slatku sezonsku notu prijateljima ili porodici oko praznika!Ova karta snežnog globusa koristi papir holografske nalepnice da stvori svečani sjaj i zaista je lako sastaviti zajedno!

Ovde smo da vam pokažemo projekat koristeći funkciju Subtract u Silhouette 3D.Ova nova karakteristika predstavljena je u Silhouette 3D verziji 1.2 i prilično je zanimljivo!Pratite dalje dok pravim višeslojni kamera privezak za ključeve.Dizajn je prvobitno trebao biti 2D kartica izrezana na papiru,ali Silhouette 3D može pametno transformirati 2D oblike u 3D objekte.Najbolji deo je to što možete napraviti ovaj fotoaparat bilo koje veličine(naravno u okviru maksimalnih 5-inčanih parametra).Odabrali smo prilično osnovni dizajn sa nekoliko čvrstih komada,kojima se lako može manipulisati,ali slobodno eksperimentišite sa drugim dvodelnim oblicima u vašoj biblioteci da biste videli šta možete stvoriti pomoću tehnika koje ćete ovde naučiti.

Ako ove godine tražite jedinstvene ukrase koje biste dodali svojoj jelci, onda je ovaj vodič baš za vas! Pokazaćemo vam kako možete da kreirate svoje ukrase koristeći Siluet Altu, kako možete da promenite boju i učinite da izgledaju sjajno i savršeno za novogodišnje praznike!

Ako tražite brz način da ove godine uradite božićne poklone i čestitke, ne tražite dalje! Funkcija štampanja i sečenja u Silhouette Studio® je neverovatan način kreiranja posebnih nalepnica savršenih za praznike! A korišćenje gliter papira za nalepnice daje im svečani dodir!

Ako vam zafali traka za poklone,ne bojte se! Ove ukrasne mašnice je lako napraviti i izgledaće divno na bilo kojem poklonu! Napravite ih na bilo kojoj boji papira koju odaberete.Silhouette Cameo 4 bluetooth omogućava bežičnu komunikaciju. 

Na ovaj način možete da pošaljete dizajne sa bluetooth uredjaja na svoj Cameo 4 , da biste isekli odredjeni dizajn, bez potrebe da je vaš Cameo 4 povezan za vaš računar.

Da biste se povezali sa vašim Cameo 4 putem Bluetooth-a,  aktivirajte Bluetooth pritiskom na Bluetooth dugme na vašoj mašini Cameo 4. Pozadinsko osvetljenje će se pretvoriti iz bele boje u plavu boju, što vam je jasan znak da je sada uključen. 

U Silhouette Studio softveru idite na opciju POŠALJI. Kliknite na ikonu Bluetooth koja se nalazi pri dnu panela i izaberite DODAJ BLUETOOTH MAŠINU.  Nakon nekoliko sekundi status će se prikazati kao SPREMAN na panelu za SLANJE i podešavanje je završeno.   Niste ulogovani

Da biste dodali proizvod u listu želja,

Ulogujte se