011/440 74 00 info@zemljahobija.com Besplatna dostava za porudžbine preko 10.000 dinara
Zemlja Hobija

Blog

Ovaj put delimo sa vama novu čestitku pravljenu fantastičnim Singe Quill olovkama! Ovaj alat pravi efekat spaljenog drveta na drvenim predmetima, koji mogu biti iskorišćeni za vaše nove projekte, praktično bez ograničenja. Donosimo vam primer novih uzbudljivih mogućnosti upotrebom WE R Memory Keepers Singe Quill olovaka!
Tražite zabavan a brz projekat koji ćete sastaviti sa decom? Ove printane kockice za slagalicu su lak način da naterate decu da razmišljaju! Deca vam mogu pomoći oko pravljenja a potom uživati u rešavanju 6 različitih slagalica! Naša slagalicu pravimo od kartona  ili štampane folije, kako bi bila malo čvršća, ali možete je praviti i od debljeg papira u boji.


Ako imate decu kod kuće ovaj projekat je idealan da im uposlite ručice! Ištampajte gomilu raznobojnih životinja, koje se sve slažu u jednu slagalicu! Pustite mašti na volju!

Omot za poklon koji vam može koristiti i kao peškirić ili stonjak? Mi smo za! Sve što je potrebno je nešto termo transfer folije za tekstil, Cameo i termo presa! Napravili smo sladak i jedinstven poklon za predstojeći dan zaljubljenih.
Obogatite svoj dom zelenilom bez brige da li će da vam uvene. Silhouette Cameo 4 kater i biljka od papira su rešenje za vas! Pogledajte kako je jednostavno ukrasiti svaki kutak vašeg doma i pribižiti ga prirodi vašom kreativnošću, bez straha od održavanja. 


Da li šaljete božićne čestitke?Ovde se čini da postoji puno mogućnosti da napišete slatku sezonsku notu prijateljima ili porodici oko praznika!Ova karta snežnog globusa koristi holografske nalepnice da stvori svečani sjaj i zaista je lako sastaviti!

Niste ulogovani

Da biste dodali proizvod u listu želja,

Ulogujte se