Zemlja Hobija

Blog

Omot za poklon koji vam može koristiti i kao peškirić ili stonjak? Mi smo za! Sve što je potrebno je nešto termo transfer folije za tekstil, Cameo i termo presa! Napravili smo sladak i jedinstven poklon za predstojeći dan zaljubljenih.
Obogatite svoj dom zelenilom bez brige da li će da vam uvene. Silhouette Cameo 4 kater i biljka od papira su rešenje za vas! Pogledajte kako je jednostavno ukrasiti svaki kutak vašeg doma i pribižiti ga prirodi vašom kreativnošću, bez straha od održavanja. 


Da li šaljete božićne čestitke?Ovde se čini da postoji puno mogućnosti da napišete slatku sezonsku notu prijateljima ili porodici oko praznika!Ova karta snežnog globusa koristi holografske nalepnice da stvori svečani sjaj i zaista je lako sastaviti!

Ovde smo da vam pokažemo projekat koristeći funkciju Subtract u Silhouette 3D.Ova nova karakteristika predstavljena je u Silhouette 3D verziji 1.2 i prilično je zanimljivo!Pratite dalje dok pravim višeslojni kamera privezak za ključeve.Dizajn je prvobitno trebao biti 2D kartica izrezana na papiru,ali Silhouette 3D može pametno transformirati 2D oblike u 3D objekte.Najbolji deo je to što možete napraviti ovaj fotoaparat bilo koje veličine(naravno u okviru maksimalnih 5-inčanih parametra).Odabrali smo prilično osnovni dizajn sa nekoliko čvrstih komada,kojima se lako može manipulisati,ali slobodno eksperimentišite sa drugim dvodelnim oblicima u vašoj biblioteci da biste videli šta možete stvoriti pomoću tehnika koje ćete ovde naučiti.

Ako ove godine tražite jedinstvene ukrase koje biste dodali svojoj jelci, onda je ovaj vodič baš za vas! Pokazaćemo vam kako možete da kreirate svoje ukrase koristeći Siluet Altu, kako možete da promenite boju i učinite da izgledaju sjajno i savršeno za novogodišnje praznike!

Ako tražite brz način da ove godine uradite božićne poklone i čestitke, ne tražite dalje! Funkcija štampanja i sečenja u Silhouette Studio® je neverovatan način kreiranja posebnih nalepnica savršenih za praznike! A korišćenje gliter papira za nalepnice daje im svečani dodir!

Niste ulogovani

Da biste dodali proizvod u listu želja,

Ulogujte se