Materijali na kojima Foil Quill može da se koristi
February 22, 2022

Ako nam se nešto dopalo u vezi sa Foil Quill olovkama od We R Memory Keepers-a, to je raznovrsnost materijala na kojima može da se koristi. U ovom tekstu ćemo vam predstaviti neke od materijala na kojima smo pokušali da radimo.

Pre nego što započnemo, želeli bismo da vas podsetimo na ranije blogove Zemlje Hobija, gde već možete naći mnoštvo informacija o proizvodima iz naše ponude.

Papiri i kartoni – Bilo šta što možete da zamislite! Samolepljivi papir za stikere, drugi tipovi papira, kartona, radite na čemu želite.

Drvo – možete staviti foliju bez problema, samo vodite računa da Cameo 3 i Portrait 2 mogu uvući materijal do 2mm debljine (Curio do 5mm)

Folija – jedna od naših omiljenih podloga! Izgleda fantastično i upadljivo (više sa tamnim bojama). Mislimo da je idealno za pravljenje stikera ili nalepnica koje su dugotrajnije od papira (zato što folija ima plastičnu komponentu), ali smo sigurni da ćete smisliti još mnogo aplikacija. Za one znatiželjnije stavili smo je pod česmu i folija se ne skida.

Plastika – Bilo da su u pitanju providni tabaci, semitranslucentne ili čak i deblje plastike poput akrilnih privezaka uspeli smo na svemu. Čak i na lenjirima! Imate li još ideja? Pomislite na plastične kutije sa detaljima od folije ili presvlake za sveske.

Velum papir – Nismo previše testirali, ali jesmo dovoljno da znamo da radi i izgleda sjajno!

Fotografije – Štampajte fotografije i ukrasite ih folijom. Idealno je za specijalne efekte na fotografijama u vašim albumima ili u ramovima za poklon.

Imitacija kože – Idealno za futrole za sveske, ali isto tako možete naneti foliju na druge predmete od ovog materijala.

Krafteks – Nismo sigurni kako da definišemo ovaj materijal. Papir koji izgleda kao tkanina, kartonska koža koja izgleda kao papir, šta god da je možete staviti foliju na njega!

Tkanine – Ovde ne možemo da kažemo na kojim tipovima tkanine radi a na kojima ne, jer nismo koristili previše. Ali da ne biste ostali u nedoumici pokušali smo na parčetu klasične tkanine i na dekorativnim trakicama. Ispalo je baš slatko, zar ne?Ispod možete videti galeriju fotografija urađenih aplikacija. Bilo nam je zadovoljstvo eksperimentisati sa Foil Quill olovkama, ali nećemo tu stati. Šta vi mislite? Koja ideja vam se najviše dopala? Kojih novih primena možete da se setite? Jedva čekamo da čujemo vaše predloge!
Izvor: Planeta Silhouette