Personalizovani ukrasi uz The Works All in One tablu
May 06, 2021

Danas ćemo sa vama podeliti kako možete iskoristiti The Works All in One tablu od We R Memory Keepers, kako bismo dodali više detalja za zabavni prolećni projekat. Ova tabla kombinuje desetak alata, sve u jednom kompaktnom dizajnu koji je jednostavan za upotrebu. 

Verovali ili ne samo je jedan alat bio upotrebljen za sečenje, bigovanje, bušenje, kao i kreiranje koverti, oznaka i najslađe najsavršenije mašne. Napravili smo malog zeca od dva papira sečenih na 30 x 8cm. Oba su precizno bigovana na razmacima od 1.30cm i zalepljena kako bismo dobili kružni oblik za zeca. 
Kada se radi o pravljenju mašne, nećemo lagati... nemamo pojma! Nikad ne ispadnu jednake i krajevi uvek gledaju na kontra strane. Zahvaljujući dvema providnim klinovima koji se nalaze sa strane, uspeli smo da ubacimo materijal u naznačenu poziciju na tabli i da napravimo najsavršeniju mašnu, koju smo stavili na uši zeca. Bez potrebe za šivenjem ili heftanjem! 
Koristeći vodič za koverte (koji se nalazi na poleđini table), uspeli smo da napravimo kovertu adekvatne veličine. Jednostavno je koliko i sečenje papira na meru, upotrebom vođica za bigovanje svake ivice, a potom bušilice rupa sa strane na tabli. 
Koliko smo alatki do sada koristili? Prestali smo da brojimo, alo dobro je da ih imamo sve na jednom mestu. Ponovo smo iskoristili vodič za koverte koji je ubačen u tablu, kako bismo napravili poklon etiketu koju smo stavili u kovertu. Možete ih napraviti u bilo kojoj veličini koja vam je potrebna, zahvaljujući vođicama, svaki gornji ugao je isečen u perfektnoj meri.
Za projekat u kom bismo koristili preko 5 alata, uspeli smo to samo 1 tablom! 
Preuzeto sa zvaničnog We R Memory Keepres bloga
Autor: Kajli Kingam