Kombo Presa 5 u 1

Cena

49.996,80 RSD

Zašto ova presa?

-     Najviši kvalitet izrade sada za duplo kraće vreme, što Vam daje visoku produktivnost i konkurentniji nastup na tržištu.

-        Jednostavna promena grejača, što Vam daje mogućnost da u kratkom vremenskom roku izradite više različitih proizvoda. Ovo je naročito važno u radnjama gde imate kupca koji želi odmah majicu, šolju i kačket, neće morati da dolazi sutra ili popodne, sačekaće malo i praktično odmah biti uslužen.

-        Štampa daleko većeg broja različitih proizvoda od deklarisanog. Na presi za kačkete ćete raditi štampu na lopti, papučama, olakšaće Vam štampu na rukavu, na kragni, sa grejačem za tanjire ćete olakšati izradu većeg broja majica sa logom. Ovo Vam daje jako poželjnu širinu u ponudi.

-        Lako i jeftino ćete dodati još 6 različitih grejača za šolje, aluminijumske boce i trenutno veoma traženi grejač za štampu na 12 olovaka, ovaj grejač ćete dodati na vašu presu po 3 puta nižoj ceni nego da kupite posebnu mašinu za štampu na olovkama sa grejačem za 6 olovaka.

-        Savremen dizajn prese, koja će u Vašem lokalu biti atrakcija, sa promenama boja ugrađene led rasvete, skretaće pažnju prolaznika i kupaca.

Kada je ova presa pravi izbor?

Želite da započnete ili proširite posao?

-         Imate knjižaru ili Gift Shop gde želite da ponudite odštampanu poklon šolju, majicu, podlogu za miša, ranac...

-         Imate zanatsku radnju (pečatoreznica, fotokopirnica, izrada ključeva...) i želite da proširite Vašu ponudu.

-         Započinjete biznis i želite da ponudite svoje proizvode putem društvenih mreža.

-         Imate firmu gde imate potrebu da često radite poklone za poslovne partnere i želite da to budu personalizovani pokloni a opet po prihvatljivoj ceni.

-         U svakoj situaciji gde želite da imate mogućnost štampe više vrsta proizvoda u toku jednog dana pojedinačno ili u manjim serijama.


       Specifikacija:

  •      Voltaža : 220V (50HZ-60HZ)
  •      Težina :18kg
  •      Snaga : 1100W
  •      Radna površina : 29 x 38 cm


  Dodaci:

  •      Za šolje,
  •      kačkete i 
  •      dva dodatka za tanjire.

      

         Dimenzija ploče za majice 29 x 38cm.