Silhouette Cameo Plus kater

Silhouette Cameo Plus donosi sve pogodnosti Cameo 4, ali je širi, tako da ima veću površinu sečenja. Može seći rolne širine do 38cm širine, tako da možete praviti veće dizajne, vrlo jednostavno! Uz povećanu radnu površinu poseduje i tehnologiju da poveća vašu efikasnost i pomogne vam u radu sa materijalima koje do sada niste mogli koristiti. Cameo Plus može seći deblje materijale, tkanine bez stabilizujuće pozadine, kao i papir bez podloge.


Cena

59.472,00 RSD


Cameo Plus je kompatibilan i sa Mac i Windows operativnim sistemima i koristi Silhouette Studio, dinamični softver koji stoji iza svaki Silhouette mašine za sečenje. Pristupom Silhouette Design prodavnici bićete u mogućnosti da koristite preko 150.000 dizajna.


Veća površina sečenja - širom mašinom možete seći šire materijale. Cameo Plus može seći rolne do 38 cm širine i uz povećanu širinu sečenja korisnici mogu seći više dizajna odjednom ili veće dizajne.

Upotreba specijalnih alata - Izbacivanjem Cameo 4 modela izbačeni su i novi alati za Cameo 4, koji vam donose potpuno novi potencijal sečenja. Svi novi alati su kompatibilni sa  Cameo Plus katerom i nude iste mogućnosti. Dualni sistem motora na Cameo Plus nudi povećanu brzinu i snagu, omogućavajući vam da sečete više materijala novim alatima (Rotary Blade, 3mm Kraft Blade i Punch Tool - kupuju su odvojeno).

Automatska detekcija alata - Karakteristika  koju poseduju sve Cameo Plus mašine, koja omogućava Silhouette Studio softveru da automatski detektuje koji alat je ubačen u mašinu. Ovo vam obezbeđuje pravilna podešavanja sečenja svaki put.

Ugrađen držač rolni i nož za odsecanje - kada imamo uključen nosač rolni i nož za odsecanje ugrađene u Cameo Plus sečenje materijala iz rolne je vrlo jednostavno. Držač rolni se izvlači iz pregrade na dnu mašine. Može držati rolne od 23, 30 ili 38 cm (uz maksimalni prečnik hilzne 7.62 cm). To nam omogućava da sečemo direktno iz rolne, bez podloge i bez ograničenja dužine. Zadnji kraj mašine skladišti nož za odsecanje. Nakon što ste isekli vaš dizajn, sve što treba da uradite je da otključate nož za odsecanje i prevučete ga kroz šinu koa ga vodi, kako biste sa ostatka rolne odsekli deo koji ste iskoristili.

Pop-out mod sečenja - poput Cameo 4 modela, sada možete seći materijale kao papir i karton bez podloge. Ovom funkcijom Cameo Plus će iseći dizajn ali držati materijal na mesto uz pomoć perforiranog sečenja na strateškim pozicijama. Kada je materijal izvađen iz katera, samo istisnite isečen dizajn sa papira.

Pregrada za skladištenje - držite dodatni nož u pogodnoj pregradi sa strane mašine. Samo je pomerite na levo, ubacite alat i vratite pregradu na mesto.

Podesivi točkići - Podešavanjem belih točkića na glavnom nosaču, Cameo Plus može seći sledeće veličine materijala: A4, pismo, 30cm, 33cm i 38cm. Točkići su dizajnirani da pruže jak ali nežan način za pridržavanje materijala u mestu.

Bluetooth konekcija - Cameo Plus ima Bluetooth adapter već instaliran i kompatibilan je sa Bluetooth tehnologijom. To znači da vaš Cameo Plus može primati poslove preko Bluetooth konekcije, bez USB kabla, kako bi vam omogućio bežičnu konekciju.

* Poštarina je besplatna